Верховна Рада повинна ухвалити увесь пакет військових законопроектів, - Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 5 грудня 2016, 18:06

Верховна Рада повинна ухвалити у вівторок, 6 грудня, увесь пакет законопроектів, що стосуються питань національної безпеки і оборони нашої держави.

Про це заявив голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, заступник керівника фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський в інтерв’ю журналістам.

«Ми вимагаємо завтра однозначно прийняти увесь пакет військових законів. Ми будемо ставити питання щодо закону про спецконфіскацію, який теж дотичний до військових законів», - заявив політик.

У той же час, на думку іншого представника фракції «Народний фронт» Георгія Логвинського, ухвалення законопроекту про режим спеціальної конфіскацію також вкрай необхідне для формування прибуткової частини Державного бюджету.

«Бюджет – це збалансований документ, який побудований на підставі певних законів. Але частина законів не була прийнята. Наприклад, Держбюджет формується із врахуванням, зокрема, так званого закону про спецконфіскацію. Якщо він не буде ухвалений, відповідно, буде «дірка» у Бюджеті. Ми повинні чітко збалансувати, щоб закон про Державний бюджет був побудований на тих джерелах прибутків, які парламент ухвалив», - наголосив народний депутат.

За словами Георгія Логвинського, фракція «Народний фронт» вважає, що проект закону про Державний бюджет ще потребує доопрацювання, зокрема в частині захисту прав людини, а також захисту нашої країни від російської агресії.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua