Вікторія Сюмар: Опозиція зацікавлена в зриві пенсійної реформи (відео)
п’ятниця, 22 вересня 2017, 12:44

Парламентська опозиція зацікавлена в зриві пенсійної реформи, аби у новому бюджеті не було підвищених пенсій.

Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, відповідаючи на питання журналістів.

"Це смішно, коли парламент цілий тиждень присвячує роботі, аби дві-три людини мали змогу поговорити про одне і те саме. Постійно і хронічно. Якщо у вас є принципові зауваження, давайте їх приберемо, один день їх обговоримо сьогодні і після цього просто проголосуємо і підемо далі. Тому що зірвана фактично пенсійна реформа учора", - сказала Сюмар.

"Я вважаю, що це безпосередньо вина опозиції, яка просто зацікавлена в тому, аби в новому бюджеті не було цих підвищених пенсій", - підкреслила народний депутат.

Вікторія Сюмар також зауважила, що є шанси, що 3 жовтня парламент ухвалить відповідні зміни і пенсійна реформа все таки не буде зірвана.

"Все треба зробити сьогодні, аби цей процес оптимізувати і щоби вже наступні тижні у нас була реальна робота, а не оце "пі-пі-пі" з тим, аби побалакати. І мені смішно, коли говорять уряду, що ви можете збільшити пенсії своєю постановою. Це треба бути відвертим популістом, аби нести таку ахінею, оскільки мова йде про цілий формат реформування пенсійної системи. Це цілий комплекс, де треба вносити зміни, а "підніміть пенсії" - це чистий популізм. Візьміть десь гроші і підніміть пенсії без реформи", - пояснила Вікторія Сюмар.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua