Вікторія Сюмар: Проросійські ЗМІ поширюють провокативні тези для дестабілізації ситуації в Україні
четвер, 1 вересня 2016, 14:49

В умовах російської військової агресії в інформаційний простір вкидаються провокативні тези для дестабілізації ситуації в Україні. Однією з таких є "гроші на освіту, а не на війну" та акція "тортом в чиновника".

Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт", член Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook.

"Кожній здоровій людині зрозуміло, що коли на голову падатимуть бомби, то з освітою доведеться почекати. І без армії це дуже ймовірна реальність", - наголосила вона.

"Але тоді було б "не так классно", не так би зачепило за живе, не так би торкнуло тих, хто втратив на цій війні своїх дітей, батьків і коханих… Хто там, в окопах, вже давно забув, як виглядає "дешевый черничный торт" і хто добре розуміє, з чиєї вини не виконуються Мінські угоди…", - додала вона.

Вікторія Сюмар також висловила обурення, що проросійські видання активно розкручують в Україні "милую девочку", яка нібито вигадала вищезгадане гасло. 

"Заділо. Мету досягнуто. І Альоною, і виданням. Лишається одне питання: кому і навіщо це треба? Але воно цілком риторичне", - резюмувала вона.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua