Вікторія Сюмар: Збір підписів за відставку Уряду – це піар (відео)
понеділок, 15 лютого 2016, 15:17

Збір підписів за відставку Уряду – це піар окремих політичних сил, оскільки імовірність того, що найближчим часом буде проголосоване питання про відставку Кабінету Міністрів України, є мінімальною.

Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар у понеділок після засідання Погоджувальної ради.

Зокрема, вона нагадала позицію закордонних партнерів України, які, як відомо, підтримують єдність української влади заради продовження реформ у державі.

"Підписи і заяви – це одна справа, а кількість голосів за відставку – зовсім інша. І саме кількість голосів буде визначати реально, чи може відбутися відставка Уряду. Тому шанси на відставку Уряду, фактично, мінімальні. Весь цей збір підписів – це буде, скоріше, піаром і заявкою позицій", - сказала Сюмар.

При цьому, на її думку, навіть після того, як гіпотетичне голосування щодо відставки Уряду буде провалене, позиції трьох фракцій – членів коаліції, які цього вимагали, "звичайно, ускладнять роботу коаліції".

"Сьогодні прозвучало, що у такому разі дві найбільші фракції будуть нести відповідальність за роботу цього Уряду. Але мені здається, що це є позицією торгу щодо переформатування Уряду. Бо переформатування та доукомплектація Уряду відбудеться за будь-яких умов", - резюмувала народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua