Вкрадені Януковичем кошти мають бути направлені на оборону та соціальну сферу, - Вікторія Сюмар (відео)
понеділок, 15 травня 2017, 19:31

Фракція “Народний фронт”, яка послідовно добивалася протягом останніх кількох років конфіскації украдених Януковичем та його оточенням коштів, наполягатиме, аби вони були розподілені на потреби оборони та підвищення соціальних стандартів.

Про це заявила заступник керівника фракції “Народний фронт” Вікторія Сюмар після засідання фракції.

Вона зазначила, що це питання стало одним з центральних з тих, що обговорювалися на засіданні.

Народний депутат зауважила, що всупереч позиції значної частини парламенту, який, на жаль, так і не зміг ухвалити закон про спецконфіскацію (попри численні наполягання фракції “Народний фронт”), ці кошти були конфісковані за рішенням суду і сьогодні нарешті потрапили до Державного бюджету України.

“Ми вважаємо, що ці кошти треба використовувати на ті цілі, які були обіцяні. Зокрема, половина коштів має піти на потреби оборони, для кращого оснащення армії, і половина - на підвищення соціальних стандартів. Яких саме — мають домовлятися представники коаліції і керівники відповідних комітетів”, - заявила вона.

Вікторія Сюмар додала, що фракція “Народний фронт” ініціюватиме такі зустрічі з Володимиром Гройсманом для того, “аби коаліція разом з Урядом могли розподілити ті кошти, які потрапили до  Державного бюджету України”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua