Володимир Омелян: 3 листопада в парламенті пройде День інфраструктури
четвер, 20 жовтня 2016, 12:55

Верховна Рада планує розглянути пакет інфраструктурних законопроектів на засіданні 3 листопада.

Про це повідомив міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян.

«Визначено день, коли Верховна Рада розгляне пакет інфраструктурного законодавства, який міністерство внесло до парламенту, - це 3 листопада. Я дякую Голові ВР Андрію Парубію за готовність виділити для розгляду законодавчих ініціатив міністерства окремий день», - зазначив Володимир Омелян.

«Великий пакет інфраструктурного законодавства – це близько 20 законопроектів, більша частина з яких є вкрай важливими для людей та для країни. Це Дорожній фонд, електронний квиток, ринок таксі, габаритно-ваговий контроль, безпека вантажних перевезень, децентралізація Укравтодору – ці та інші законопроекти, прийняття яких здатне переламати ту ситуацію, яка наразі відбувається в автодорожній, залізничній, водній галузях», - наголосив міністр.

Він також заявив, що ситуація, яка за останні роки склалася в автодорожній, залізничній, річковій галузях, вимагає комплексного рішення: «У нас немає можливості робити реформи крок за кроком. Це як ямковий ремонт на дорогах: ніби дорогу відремонтували, але насправді це не дорога. Нам потрібен комплексний підхід, який змінить ситуацію кардинально, а не косметично. Треба змінити єство, а не зовнішній вигляд. Саме тому ми внесли на розгляд пакет законодавства, тому що на запитання, які стоять перед нами сьогодні, відповідь може бути тільки комплексною, революційною та потужною».

Володимир Омелян наголосив, що в час, який залишився до Дня інфраструктури, готовий активно працювати з фракціями, переконуючи в необхідності законодавчих змін.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua