Всі спроби провокаторів зірвати роботу парламенту зазнають поразки, - Андрій Тетерук (відео)
середа, 18 жовтня 2017, 12:45

Всі спроби провокаторів, які намагаються зупинити злагоджену роботу Верховної Ради, ухвалення необхідних країні законопроектів, приречені на провал.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук на брифінгу в кулуарах парламенту.

«З 2014 року ми забезпечували й продовжуємо забезпечувати якісну роботу парламенту. І всі спроби провокаторів, які намагаються зупинити злагоджену роботу Верховної Ради, ухвалення необхідних країні законопроектів, приречені на провал. Їхня деструктивна роль протирічить намірам українців – будувати сильну країну, і той факт, що на заклики провокаторів, які лунали впродовж двох місяців, прийшло лише кілька тисяч людей, а сама акція отримала підтримку виключно від ЗМІ з РФ, свідчить, що всі ці намагання зазнають невдачі», - зазначив депутат.

«Я впевнений, що всі вимоги мирного зібрання завжди будуть заслухані парламентом, але провокації, які було влаштовано – побиття поліцейських, народних депутатів, – все це абсолютно негідна поведінка, яка буде уважно розглянута та отримає відповідну оцінку», - наголосив він.

«Ми вимагатимемо від правоохоронних органів реагувати на кожну провокацію щодо людей, які здійснюватимуть будь-які силові спроби щодо народних депутатів та правоохоронців. Ми повинні розуміти, що парламент – це місце для дискусій, і в ньому є місце саме для дискусій, а не для шантажу та ультиматумів», - додав Андрій Тетерук.

За його словами, «Народний фронт» послідовно виконуватиме всі свої обіцянки впродовж усієї каденції нинішнього скликання, і ухвалення законопроектів про зняття депутатської недоторканності також буде розглянуто відповідно до чинного законодавства, регламенту і Конституції. «Ніхто не вправі вказувати парламенту, в який спосіб ухвалювати законопроекти, тому що це буде порушення процедури і, врешті, призведе до скасування таких законопроектів», - уточнив перший заступник керівника фракції.

«Я впевнений, що лише злагоджена й чітка, зрозуміла позиція як парламентаріїв у залі, так і суспільства, яке уважно спостерігає за всіма процесами, призведе до успіху нашої країни та занепаду всіх спроб РФ зруйнувати злагоджену роботу української влади, починаючи від парламенту й закінчуючи президентською вертикаллю. Вони не дочекаються повторення подій сторічної давнини, коли внутрішній розбрат та непорозуміння призвели до руйнування української держави, захоплення влади більшовиками та занепаду України на 100 років», - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua