«Ви – нове обличчя України», - Арсеній Яценюк – випускникам поліцейської академії (відео)
четвер, 2 липня 2015, 16:18

У четвер, 2 липня, Прем’єр-міністр України, лідер політичної сили «Народний фронт» Арсеній Яценюк вручив сертифікати про закінчення навчання першим випускникам поліцейської академії патрульної служби Києва.

Від імені Уряду України Арсеній Яценюк висловив вдячність новим поліцейським, Міністру МВС України Арсену Авакову та першому заступнику Міністра Еці Згуладзе «за реальну, справжню реформу, яка потрібна всій країні і кожному українцю».

«Це реформа, яка принесе безпеку в кожну українську сім'ю. Це зміни в українській поліції, яка буде захищати кожного громадянина, служити за найбільш високими європейськими стандартами і буде взірцевою поліцією на європейських теренах», - сказав він.

Глава Уряду звернувся до випускників поліцейської академії: «Мільйони українців сподіваються на вас. І кожен із вас прийме присягу на вірність українському народу. Ви – нове українське обличчя. Ви – нова українська поліція. Ви і є представниками нашої нової європейської України».

«Від вас особисто залежить, якою буде країна, від вас особисто залежить безпека і спокій кожного українця. І переконаний, що ви справитеся з цим завданням», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Водночас, наголосив він, випускники поліцейської академії мають відчути, що країна поважає кожного українського поліцейського, який служить на благо народу, «що держава турбується про них, про їх заробітну платню й соціальні стандарти».

Під час церемонії випуску почало дощити. Арсеній Яценюк нагадав про хорошу прикмету, коли в дорогу починається дощ: «Бажаю дуже широкої української траси, яку ви будете патрулювати». 

«Бажаю переконаності й віри в те, що з цим першим випуском, з цією реальною реформою в Міністерстві внутрішніх справ ми далі будемо крок за кроком рухатися в тому, щоб будувати нову Україну. Україну безпечну, Україну з новою поліцією, Україну без корупції, де поважають поліцейського і де поліцейський служить і поважає кожного громадянина», - сказав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua