Якщо Президент і його фракція визначилися з кандидатом на посаду Прем’єра, вони чесно повинні сказати про це суспільству, - Андрій Тетерук
п’ятниця, 18 березня 2016, 16:05

Заявами про те, що за обговоренням у Блоці Петра Порошенка шансів Яресько на посаду Глави Уряду насправді криється підготовка до призначення прем’єром Гройсмана, а його першим заступником Ложкіна, нардеп від БПП Сергій Лещенко виніс на світ Божий плани БПП і Адміністрації Президента.

Таку думку висловив Перший заступник Голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи заяви Сергія Лещенка в ефірі телеканалу "112 Україна". 

За словами Андрій Тетерука, заяви Лещенка викривають внутрішню кухню у БПП: західним партнерам розповідають про уряд технократів на чолі із Наталією Яресько, а тим часом готують поле для того, аби Володимира Гройсмана призначити прем’єром, а Бориса Ложкіна – віце-прем’єром.

"Зрозуміло, що Гройсман – стовідсоткова віддана Порошенкові людина. Із його призначенням Президент нарешті зуміє сконцентрувати у своїх руках максимальну повноту влади в країні", - зауважує Тетерук.

Він також відзначив, що заявам Лещенка можна довіряти, адже про відповідні наміри БПП свідчить інформаційна війна, розв’язана останнім часом проти Уряду та чинного Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

"Ми неодноразово закликали Президента і наших колег з БПП або нарешті оголосити склад альтернативного Уряду і програму, або підтримати чинний Уряд і сконцентруватися на реформах", - наголосив народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua