Янукович і Ко намагаються через суди зберегти вкрадені мільярди, - Леонід Ємець (відео)
середа, 24 травня 2017, 12:12

Оскарження кіпрськими офшорними компаніями – номінальними власниками облігацій внутрішньої державної позики України - рішення суду про конфіскацію 1,5 мільярда доларів Януковича і його оточення доводить, що це є справді гроші президента-втікача.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Леонід Ємець в інтерв'ю журналістам.

Він наголосив, що саме тому Генеральна прокуратура має докласти усіх зусиль, аби вкрадені кошти були остаточно повернені до державного бюджету.

"Ми бачимо зараз, що мова йде не про "офшорки", а про те, що Янукович та його сателіти намагаються юридичними засобами зберегти своє майно. Це означає, що ми як держава рухаємося в правильному напрямку, це означає, що це майно справді належить Януковичу, інакше б такий шум не піднімався", - сказав Ємець.

"Це є пряма відповідальність Генеральної прокуратури, яка має вести цей напрямок до кінцевого результату. Ми всі розуміємо, що це гроші, вкрадені в українських громадян", - додав він.

Представник "Народного фронту" також повідомив, що під час доповіді Генпрокурора у парламенті фракція "Народний фронт" ініціюватиме питання про хід розслідування злочинів проти Майдану.

"Основне питання, яке ми ставили Генпрокурору під час призначення - це розслідування злочинів проти Майдану. Всі ми бачили відео, де працівники "Беркуту" вбивають безневинних громадян. Всі ці люди мають понести покарання", - наголосив Леонід Ємець.

"Зрозуміло, що вони виконували накази. Ми навіть усім українським людом знаємо, чиї це були накази. Однак для того, щоб ці люди понесли покарання, має бути судова процедура і ГПУ має працювати, щоб ці люди понесли відповідальність і опинилися в тюрмі. Це є основне завдання для Генеральної прокуратури", - резюмував Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua