Арсеній Яценюк дав ДФС та Держземагентству час на спрощення процедур з реєстрації бізнесу та землі до вересня (відео)
неділя, 9 серпня 2015, 19:41

Невиконання завдання зі спрощення реєстрації права власності на землю потягне за собою персональну відповідальність керівника Держземагентства, - заявив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю,  9 серпня, присвячених темі дерегуляції.

Він зазначив, що право власності на земельну ділянку наразі реєструється Державним земельним агентством: «Можу відзначити, що зараз нічого в питанні спрощення реєстрації права власності на землю не зроблено. І це те завдання, яке Держземагентство повинне виконати до вересня».

«Невиконання цього завдання тягне за собою персональну відповідальність керівника Держземагентства», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду також нагадав, що Міністерством юстиції спрощено реєстрацію ведення бізнесу і за новою процедурою для того, аби зареєструвати бізнес, необхідно лише 24 години. Проте Державна фіскальна служба так і не внесла зміни до своїх регламентів. 

«У рамках реформи Державної фіскальної служби вже у вересні будуть прийняті відповідні рішення, які за 24 години дадуть можливість зареєструвати бізнес», - підкреслив лідер «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua