Євгеній Дейдей: Не можна допустити, щоб українці утримувалися в російських в'язницях
вівторок, 8 березня 2016, 17:23

Не можна допустити, щоб українці утримувалися в російських в'язницях.

Про це написав на свій сторінці у Facebook народний депутат фракції «Народний фронт», командир полку «Київ-1» Євгеній Дейдей.

«Громадяни України повинні бути вільними. Вони повинні жити гідно. Вони повинні бути впевненими в завтрашньому дні. Саме для цього всі ми вийшли на Майдан. Саме цього ми хочемо домогтися в протистоянні з агресором на передовій. Саме за це разом з нами боролася Надія Савченко», - наголосив він.

«Не можна допустити, щоб українці утримувалися в російських в'язницях. Не можна допустити приниження і образ. Ми сказали тверде «Ні!» терору Путіна і нападкам російських окупантів. І тому сьогодні, для багатьох у вихідний день, наші хлопці з полку «Київ» не могли залишитися осторонь. Вони твердо заявили про свою підтримку Надії Савченко», - резюмував народний депутат.

Дейдей повідомив, що бійці передали Надії національний прапор «з частичкою духу кожного бійця, який обов'язково зробить її сильнішою». 

«Адже, підписуючи це знам’я, кожен з них намагався передати їй хоч трішки тепла і щирої віри, віри в те, що ми вистоїмо і будемо продовжувати боротися за свою Батьківщину до перемоги», - підсумував Євгеній Дейдей.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua