Європа розуміє, що Україна захищає європейські цінності від агресії Росії, – Княжицький
четвер, 9 червня 2016, 15:35

Попри пропаганду Кремля, європейці розуміють, що Україна сьогодні є форпостом захисту європейських цінностей від агресії Росії.

Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Микола Княжицький, коментуючи нещодавні заяви президента Болгарії, глави МЗС Чехії та міністра оборони Естонії, які звинуватили Росію в політиці послаблення й розколу Європейського Союзу.

"Більшість європейців розуміє, що насправді немає ніякої громадянської війни в Україні, - немає навіть війни лише між Росією а Україною, - а є війна взагалі між Росією та європейськими країнами з європейськими цінностями. Україна стримує російську агресію проти Європи, захищає життя європейців собою та життями своїх солдатів", - сказав Княжицький.

За його словами, європейці усвідомлюють, що війна точиться не лише на території України – вона точиться в європейських парламентах та ЗМІ, в яких постійно розповсюджуються маніпулятивні тези російської пропаганди.

"В їхньому політичному житті постійно має місце підкуп політичних партій Москвою. Особливо – радикальних, про що говорить міністр закордонних справ Чехії", - зауважив  Микола Княжицький.

Однак, наголосив він, гібридна агресія Кремля не змусила європейську спільноту відвернутися від України.

"Скільки б грошей Росія зараз не витрачала на гібридну війну, змінити ставлення європейців Кремлю не вдалося. Думаю, це багато в чому заслуга, зокрема, всіх українських політиків, які тісно контактують зі Заходом. Вони не втомлюються переконувати наших партнерів з Європи та США, що Україна фактично є форпостом захисту європейських цінностей від агресії Росії", - відзначив Княжицький.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua