Юрій Береза закликав депутатів ухвалити у четвер закон про спецконфіскацію (відео)
середа, 21 вересня 2016, 10:54

Учорашнє рішення Верховної Ради щодо невизнання Україною легітимності виборів до Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації є потужним сигналом, у першу чергу, до українських окупованих територій.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Юрій Береза під час виступу з парламентської трибуни.

«В першу чергу – це сигнал нашим побратимам, які залишились зараз під чоботом Кремля в Криму. Це також сигнал нашим західним партнерам», - сказав він.

«Але досі в цьому залі не було ухвалено закон про спецконфіскацію. На жаль, у цьому залі ми не дійшли згоди й не прийняли закон, який би в подальшому, в першу чергу, унеможливив вивезення і спокійне існування коштів, вкрадених в української держави й українського народу», - наголосив представник «Народного фронту».

«Тому я наголошую, закликаю, прошу всіх колег – народних депутатів завтра, коли цей закон буде внесений в цю залу, проголосувати за його ухвалення, тому що вже стає соромно перед нашими західними партнерами. Вони арештовують кошти, не даючи скористатися ними нашим втікачам-чиновникам, а ми нічого не зробили для того, щоб повернути ці кошти», - зазначив депутат.

За його словами, ці кошти повинні бути повернені в український бюджет, вони мають бути використані для вдосконалення української армії, для підвищення соціальних стандартів.

«Тому я прошу завтра в цій залі проголосувати все ж таки за цей надважливий для України закон. А всім крикунам, які говорять, що цей закон не потрібен, хочу побажати тільки одного: дай Боже вам розуму», - підсумував Юрій Береза. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua