За повернення вкрадених мільярдів Януковича не голосують "Батьківщина", Опоблок і "нові політики", - Максим Бурбак (відео)
четвер, 22 вересня 2016, 18:30

За повернення в бюджет вкрадених грошей Януковича не голосують Опоблок, «Батьківщина» і депутати, які називають себе новими політиками.

Про це наголосив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак журналістам у парламенті.

«За законопроект про спецконфіскацію грошей Януковича не голосують Опоблок, їх колеги по опозиції – «Батьківщина», багато депутатів, які в ефірі декларують, що вони прийшли на постмайданній хвилі, що вони за демократію, за те, щоби повернути втрачені активи, розвінчують корупціонерів, а натомість вони не голосують за просте політико-правове рішення: повернути гроші, вкрадені у народу України, назад в бюджет України», - заявив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що законопроект про спецконфіскацію був розроблений Міністерством юстиції, є схвальні відгуки європейських партнерів.

«Вже немає козирів. Їхнє зволікання (критиків цих законопроеків) вартувало нашому бюджету 50 млн євро, які були зараховані не в бюджет України, а в бюджет Латвії. Ми вже ціну побачили. І всі кинулися повертати їх назад. Тому треба було думати до того як...", - сказав Бурбак.

«Звертаюсь до всіх громадян України. Подивіться голосування кожного депутата за законопроект про режим спецконфіскації вкрадених режимом  Януковича грошей. І тоді побачите, як вони поливають трибуну крокодилячими сльозами і як вони потім не голосують ні за спецконфіскацію грошей Януковича, ні за визнання Держдуми нелигітимною. І робіть висновки», - резюмував керівник фракції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua