Заява Бюро ПАРЄ про спільні цінності з Росією є “ведмежою послугою” для усієї Європи, - Михайло Хміль
п’ятниця, 24 червня 2016, 17:22

Заяви Бюро ПАРЄ про спільні цінності з Російською Федерацією та “рух назустріч” є нічим іншим, як “ведмежою послугою” для усієї Європи.

Про це заявив народний депутат парламентської фракції “Народний фронт” Михайло Хміль у коментарях журналістам.

Він зазначив, що деякі європейські популісти намагаються проводити політику умиротворення Путіна.

“На жаль, наш особистий український досвід свідчить, що вести будь-який діалог з Путіним - це марна трата часу і зусиль. Він не рахується зі слабкими і безвольними, а саме так зараз поводяться деякі європейські діячі, які намагаються подружитися із Кремлем”, - сказав народний депутат.

“Дуже дивно чути заяви про пошуки спільних інтересів з Росією, поки Путін не лише безперебійно постачає зброю і найманців, концентрує свої війська вздовж українського кордону, а й планує посилити військову присутність  безпосередньо у Європі - в Калінінграді”, - зауважив представник “Народного фронту”.

Хміль не виключив, що заява Бюро ПАРЄ пов'язана із розгубленістю після результатів референдуму у Великобританії щодо виходу з Євросоюзу.

“Як би там не було, українська делегація в ПАРЄ спільно з нашими партнерами опонуватиме відновленню співпраці ПАРЄ з Росією. Ми це робимо уже не один рік, ми відстоюємо санкції проти агресора і будемо продовжувати це й надалі”, - резюмував народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua